Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei perustu pelkkään liikkumiseen. Hyvä olo rakentuu myös siitä, että mieli on pirteä ja osaa iloita arjen pienistäkin asioista. Kiireen keskellä on lottovoitto osata pysähtyä, rentoutua ja nauttia. Juuri tästä syystä Kunnon Askel tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ravintoa myös henkiseen hyvinvointiin: hyvinvointiluentoja, rentoutusta ja suggestoterapiaa alan asiantuntijoiden opastuksella.

Luennoilla voidaan käsitellä esimerkiksi työhyvinvointia ja siihen liittyviä asioita kuten muutosten hallintaa ja henkistä hyvinvointia työssä. Koulutus suunnitellaan jokaiselle kohderyhmälle erikseen. Painotuksissa otetaan huomioon yrityksen ajankohtainen tilanne sekä osanottajien omasta työstä nousevat teemat ja niiden käsittely.


Rentoutumisen avulla voidaan muun muassa poistaa ja vähentää lihasjännittyneisyyttä, stressiä ja työuupumusta. Rentoutuminen tukee tehokkaasti omaa jaksamista ja terveyttä. Rentoutunut ihminen on kykenevämpi ja sietää paremmin epämiellyttäviä asioita. Rentoutunut ihminen nukkuu, oppii, keskittyy ja muistaa asioita paremmin.


Suggestoterapialla tarkoitetaan lyhytterapeuttista mallia, jossa terapeutti hyödyntää rentoutuksen ja hypnoosin antamia mahdollisuuksia auttaakseen asiakasta saavuttamaan yhteisesti sovitut tavoitteet. Tapaaminen koostuu keskustelujen ja asiakkaan haastattelun lisäksi hypnoosityöskentelystä, jonka aikana tehdään erilaisia mielikuvaharjoituksia ja yhtenä työkaluna käytetään suggestiota.